Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

OM STA A/S

STA A/S udfører alle former for snedker- og tømrerarbejde. Vi tager hånd om alt fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelsesopgaver og istandsættelse.

STA A/S blev grundlagt som en kooperativ tømrer- og snedkerforretning i 1979.

I 2007 blev STA A/S overtaget af Max Mathiesen & Søn A/S.

STA A/S er sammen med Max Mathiesen & Søn A/S medlem af Dansk Byggeri.

STA A/S er opdelt i 3 afdelinger:

Entrepriseafdelingen: Udfører tømrerarbejde, snedker- og facadelukningsopgaver. Primært i fag- og hovedentrepriser. Vi udfører såvel nybyggeri som renoverings- og ombygningsopgaver i samarbejde med virksomheder, der er kendt for deres erfaring og professionalisme.

Serviceafdelingen: Udfører alle former for servicearbejde inden for tømrer-, snedker-, glas- og fugearbejde. Om nødvendigt er vi klar døgnet rundt med assistance i forbindelse med indbrud, glasskader og lignende - for både private og erhverv.

Forsikringsskader: STA A/S har erfarne tømrersvende, som arbejder fast indenfor forsikringsområdet. Vi har mulighed for hurtigt udrykning ved indbrud, storm og vandskader.

Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og private husejere.

Kompetente medarbejdere

Vores medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder.

Vi har i kraft af vores egne dygtige håndværkere og et bredt netværk af faste samarbejdspartnere, såvel arkitekter, ingeniører som underentreprenører, løst og udført mange forskellige former for byggeopgaver for vores kunder.

Vi gør en stor indsats for at uddanne tømrerlærlinge og har hele tiden mellem fire og seks lærlinge beskæftiget i firmaet.

Desuden er STA A/S medlem af Byg Garanti-ordningen.

STA A/S
Gammelby Møllevej 10
6700 Esbjerg
Tlf.: 75 22 12 22
CVR: 83016817

mail@staas.dk

KONTAKTOPLYSNINGER

STA A/S

Gammelby Møllevej 10, 6700 Esbjerg 

CVR.:83016817

Tlf: +45 75 12 05 55 

E-mail: mail@staas.dk

MEDLEM AF